Turvallisuus on Oivangissa erityisen tärkeää.

Turvallinen kokemus muodostuu fyysisestä, psyykkisestä ja sosiaalisesta turvallisuudesta. Meillä turvallisuusasiat on otettu huomioon kokonaisuudessaan niin toimintaympäristössä kuin varusteissakin, sekä Oivangin pihapiirissä että Kuusamon ympäristössä toteutetuissa ohjelmapalveluissa.

Valpas henkilökuntamme huolehtii nuorten turvallisuudesta kanssasi

Oivanki on turvallinen ja luotettava valinta. Turvallisuus on yksi tärkeimpiä onnistumisen edellytyksiä. Ohjelmista on tehty riskianalyysiin perustuva turvallisuussuunnitelma ja kiinteistöistä pelastussuunnitelma. Koko henkilöstömme on suorittanut ensiapukoulutuksen.

Leirin järjestäjän tai nuorisoporukasta vastaavan huoltajan näkökulmasta Oivangin rauhallinen sijainti keskellä kaunista luontoa takaa sen, että nuorten voi antaa touhuta pihapiirissä ihan eri tavalla kuin sijainneissa, jotka ovat esimerkiksi liikennereittien varrella.

Kaikesta koulutuksesta, tarkistamisesta ja hyvästä sijainnista huolimatta tärkein turvallisuustekijä on oikea asenne. Siihen vaikutamme me kaikki – henkilökunta, nuoret, ohjaajat sekä huoltajat yhdessä. Oivangissa turvallinen asiakaskokemus muodostuu fyysisestä, psyykkisestä ja sosiaalisesta turvallisuudesta.