Löydä hyvän olon puitteet

Tule meille Oivankiin, Kuusamoon!

Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Oivanki sijaitsee Elijärven rannalla, kauniilla kankaalla, mäntymetsän ympäröimänä.

Meillä on kolme majoitusrakennusta, Metso, Riekko ja Teeri, joista Teeri on uusin. Lisäksi meillä on upea Joutsen kokous- ja monitoimitila saunoineen järven rannalla. Talvella pääset suoraan avantoon, kesällä uimaan.

Nuoriso- ja elinkeinoryhmille on omat hinnat. Kysy lisää ja ota yhteyttä oivanki@kuusamo.fi 040 860 8608.

Käyttämällä palvelujamme tuet arvokasta nuorisotyötä.

 

Majoitusta luonnon helmassa täysihoidolla tai omilla eväillä.

Tule meille Oivankiin, Kuusamoon!

Majoitu mukavasti keskellä Kuusamon upeaa luontoa.

Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Oivanki tarjoaa ympäri vuoden pohjoisen luonnon keskellä turvalliset ja viihtyisät puitteet sekä palvelut niin yksittäisille matkailijoille kuin erilaisten leirien, valmennusten, tapahtumien, retkien koulutusten ja kurssien toteuttamiseen ryhmille.

Majoitusta, maukasta kotiruokaa ja monipuolisia ohjelmia Elijärven rannalla, kauniilla kankaalla, mäntymetsän ympäimänä. Läheltä löytyy tekemistä luonnossa, kansallispuistossa kuin Rukan rinteillä.

Oivangista löydät kolme eri majoitusrakennusta Teeri, Riekko ja Metso rakennukset. Kaikki majoitusrakennukset sijoittuvat pihapiirissä lähekkäin. Meillä on vuodepaikkoja on yhteensä 132.

Huoneistot sopivat erinomaisesti ryhmien majoittumiseen ja edullista, yksinkertaista majoitusta hakevalle. Yhteiset tilat keittiö, olohuone sekä wc:t ja suihkut. Huoneissa on kerrossängyt.

Teeri

TEERI majoitusrakennuksessa on 13 viihtyisää, omilla wc- ja suihkutiloilla varustettua 3 hengen huonetta, suurehko oleskelutila sekä kuivaushuone. Huoneessa on yksi normaali vuode ja yksi kerrosänky.

Majoitus 1hh63€ / vrk/ hlö
Majoitus 2hh 95€ / vrk

Riekko

RIEKKO rakennuksessa A, B, C ja D-huoneistot. Yhdessä huoneistossa on neljä x neljän hengen huonetta. Huoneessa on kaksi normaalivuodetta ja yksi kerrossänky sekä pöytäryhmä neljälle. Majoittujilla on yhteiset wc- ja suihkutilat. Majoittujille käytössään myös keittiönurkkaus ja kuivauskaapit.

Vuodepaikka
(retkeilymajoitus)
38€ /vrk/hlö
Huoneisto (16hh)265 € / vrk
Nuoriso- ja matkailukeskus Oivangin majoitus

Metso

METSO- rakennuksesta löytyy vuodepaikkoja yhteensä 29 henkilölle.

2-5 hh huoneita on kahdessa eri kerroksessa. Alakerrassa on viisi huonetta sekä majoittujien yhteiskäytössä oleva wc- tila ja kellarikerroksessa sijaitsevat suihkut.

Toisesta kerroksesta löytyy kaksi huonetta sekä Metso- huoneisto, jossa on kolme makuuhuonetta, wc, suihku ja sauna sekä lisäksi tilava tupakeittiö. Makuuhuoneissa on kahdessa huoneessa vuoteet kahdelle ja yhdessä kolmelle. 

Vuodepaikka (retkeilymajoitus)38€ / vrk/ hlö
Metso huoneisto (7hh)265 € /vrk

Huikeat maisemat ja ikimuistoista tekemistä. Mitä saisi olla?

Ohjatusti vai omatoimisesti?

Oivanki ja Ruka-Kuusamo tarjoavat monenlaista toimintaa ja ohjelmaa vierailijoille niin ohjatusti kuin omatoimisestikin. Luontomatka alkaa tontilta, liiku omalla tahdilla. Pihapiiristämme ja lähialueilta pääsee luontopolulle ja kiinnostaviin retkikohteisiin. Tutustu tarjontaan ja löydä itsellesi paras vaihtoehto.

Herkullista lähiruokaa

Oivangissa tarjoillaan herkullista ruokaa paikallisista raaka-aineista. Luonnon antimet, tuoreet kalat, marjat ja sienet sekä herkullinen poronliha ovat kuusamolaisen keittiön parasta antia. Lähitilojen ja lähialueen tuotantoa hyödynnetään aina, kun se on vain mahdollista.

Oivangilla on Kuusamo Lapland Wild Food -merkki. Tämä merkki on tae ruuan paikallisesta alkuperästä, puhtaista raaka-aineista ja perinteisen mutkattomasta valmistustavasta.

Meiltä löytyy ruoka joka tilanteeseen – ruokailut niin isoille ryhmille kuin yksittäisille matkailijoillekin, ympäri vuoden ja päivän kaikille aterioille, sisällä tai ulkona.

Ruokaa Ruka-Kuusamossa

Ympäristö ja luonto

Meillä Oivangissa pääset lähemmäksi luontoa.

Kaikenlaiset ryhmät pääsevät keskittymään olennaiseen Oivangissa