Leirikoulussa pääset mukaan turvalliseen seikkailuun  Koristekuva: sydämenmuotoinen oranssi koriste

Oivanki kutsuu Kuusamoon kokemaan, viihtymään, tekemään ja toimimaan yksin ja ryhmässä. Tule oppimaan uutta itsestäsi ja muista sekä lumoutumaan luonnosta – kaikkina vuodenaikoina.

Leirillämme ryhmäsi saa ohjausta ja tekemistä juuri sen verran kuin haluaa. Ohjelma ideoidaan ja ohjataan ryhmäsi toiveiden perusteella, jotta vierailu olisi kaikille hauska ja unohtumaton elämys.

Laske leirin hinta Pyydä tarjous

Leirikouluja, joiden jälkeen nuori sekä vanhemmat ovat tyytyväisiä

Minkälainen paikka Oivanki on?

Oivanki sijaitsee metsän keskellä Elijärven rannalla ja antaa mahdollisuudet monenlaiseen toimintaan kaikkina vuodenaikoina. Lähialueen kansallispuistot ja Rukan matkailukeskus laajentavat mahdollisuuksia monipuoliseen toimintaan.

Oivangissa majoitutaan 2–5 hengen huoneissa, kolmessa eri majoitusrakennuksessa. Vuodepaikkoja löytyy yhteensä 134.

Oivanki on rauhallinen, kodikas ja turvallinen nuoriso- ja luontomatkailukeskus. Oivangissa nautitaan maukasta kotiruokaa wild food -aromein.

Mitä leirikouluissa tehdään?

Lyhyesti vastattuna: sitä mitä ryhmä haluaa 🙂 Jotkin ryhmät haluavat paljon ohjattua yhteistä tekemistä, osa keskittyy mieluummin itse ideoimaansa leiriohjelmaan.

Halusitpa ohjausta ja tukea sitten paljon tai vähän, Oivangin väki huolehtii, että leiri sujuu mukavissa ja turvallisissa merkeissä.

Ruka- Kuusamon alue tarjoaa paljon elämyksellistä tekemistä laidasta laitaan. Leiriläiset voivat oppia eränkävijän taitoja, käsityötä, kokeilla erilaisia liikunta-lajeja sekä tutustua luontoon ja eläimiin.

Toiminnasta innostuville tarjoamme mm. kiipeilyä, laskettelua ja koskenlaskua.

Elämyksiä ja hauskanpitoa turvallisessa ympäristössä

Turvallinen ja asiakkaiden tarpeet huomioiva toimintaympäristö on yksi onnistuneen leiritoiminnan kulmakivistä. Oivanki on paikka, missä et tarvitse dronevalvontaa.

Ystävällinen ja valpas henkilökuntamme huolehtii nuorten turvallisuudesta kanssasi.