Leirit urheiluseuroille

Oivangin kauniit maisemat ja turvallinen ympäristö tarjoavat erinomaiset olosuhteet urheiluseurallenne leiriä varten.

Pyydä tarjous leiristä

Millaista leiriä olette suunnittelemassa? Meiltä löydät tiloja ja aktiviteetteja moneen lähtöön. Kuntosalin ja liikuntasalin lisäksi pihapiiristämme löytyy puitteet ja varusteet laajaan valikoimaan erilaisia urheilulajeja. Vuodenajasta riippuen meillä voi harrastaa frisbeegolfia, minigolfia, uintia, alppicurlingia, kanoottimelontaa ja vaikka mitä muuta. Talvella hiihtämään pääset suoraan ovelta ja yhdysreittejä pitkin jopa Rukalle ja Kuusamoon. Sulan maan aikaan voit lähteä pyöräilemään vasta kunnostetulle Kouervaaran maastopyöräreitille.

Mitä meiltä ei löytyisi- löytyy kuitenkin varsin kohtuullisen ajomatkan päästä; mm. Kuusamon keskustasta liikuntakeskus, jäähalli, urheilukenttä ja Rukalta mäkihyppy, laskettelu, hiihto- ja pyöräilyreitit.

Koskenlaskuryhmän johtaja opettaa nuoria ennen koskelle siirtymistä

Olivatpa tarpeenne millaiset tahansa, me räätälöimme leirinne juuri teille sopivaksi. Kauniissa ja turvallisissa Elijärven maisemissa leirin järjestäminen on sujuvaa, koska samasta pihapiiristä löytyvät mahdollisuudet omatoimiseen tai ohjattuun aktiviteetteihin, terveellinen ja monipuoliseen ruokailuun ja hyvät majoitus- ja ryhmätyötilat käyttöönne.

Ota yhteyttä, oivanki@kuusamo.fi