Nuoret ja leirit

Leirikoulut ja päiväretket

Elämyksiä päivässä tai viikossa. Onnistunut leirikoulu on yhdistelmä koulua ja leirielämää.

Haluattepa leirikoulultanne seikkailua, luonnon tutkailua, taiteen tekemistä tai monipuolista liikuntaa, valinta on Oivanki.

Rippileirit

Meillä Oivangissa onnistuu rippileirien järjestäminen ympäri vuoden. Oivanki tarjoaa paljon hyviä palveluita ja elämyksiä, ennen kaikkea leirin mikä muistetaan. Rauhallinen ympäristö, maistuva ruoka, toimivat majoitus- ja ryhmätyötilat sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat Oivangin vahvuuksia. 

Tytöt istuvat järven rannassa
Ota yhteyttä Oivangin nuoriso- ja matkailukeskukseen

Leirit

Oivanki taipuu monenlaisten leirien järjestämisen keskuspaikaksi. Löydät meiltä majoitustilat ja aktiviteetit vaativiinkin tarpeisiin. Sijaintimme rauhallisissa ja turvallisissa Elijärven maisemissa, mutta kuitenkin lähellä Rukan palveluja, takaa onnistuneen leirielämyksen.

Leirit urheiluseuroille

Kaipaako teidän joukkue majoitusta kisareissulle, -leirille, paikkaa kauden avajaisiin tai päättäjäisiin.

Etsittekö paikkaa joukkueen, valmentajien, huoltajien ja muiden ohjaajien koulutukseen tai koko porukan ryhmäytymiseen? Oivanki tarjoaa palvelut ja puitteet.

Kaksi poikaa katselee taivaalle riippumatosta

Nuotta-valmennus

Nuotta-valmennus on Suomen opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) tukemaa. Nuotta-valmennus toteutetaan yhdessä työpajatoiminnan ja etsivän nuorisotyön kanssa. Nuotta tarjoaa sekä yksilöllistä, että ryhmämuotoista tukea nuorille ja antaa työkaluja nuoren ja hänen ohjaajansa väliseen työskentelyyn.

Kansainvälinen nuorisotyö

Oivangin tavoitteena on lisätä suomalaisten nuorten kansainvälistymistä. Kansainvälisen nuorisotyön avulla mahdollistamme vuoropuhelua kulttuurien välillä, edistämme nuorten kielitaidon kehittymistä sekä nuorisotyön kehittymistä ja monimuotoista toimintaa.  

Suunnitellaan yhdessä sinun polkusi maailmalle! 

Nuoret paistavat vaahtokarkkia nuotiolla

Perheleirit

Oivangin perheleiri on Suomen opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) tukemaa toimintaa. Perheleiri tarjoaa kiireetöntä aikaa perheille; yhdessäoloa, vertaistukea ja -kokemuksia.

Hetki arjesta irtautumiselle!

Laske leirin hinta

Leiri Oivangissa voi olla päivän tai vaikkapa viikon mittainen kokemus, josta koko porukka nauttii. Tarjoamme palvelujamme ympäri vuoden.

Huolehdimme siitä, että leiri sujuu suunnitelmien mukaisesti ja kaikille jää aikaa nauttia yksilöiden ja ryhmän onnistumisista ja riemusta.

Paljonko leiri kuusamossa tai Rukalla maksaa?